Onze Missie

Het verbeteren van je leefstijl vergemakkelijken
zodat je wél resultaat behaalt.

Selsa is opgericht door Selma Guiking in 2009. Al bijna 14 jaar verzorgen onze personal trainers training aan huis in verschillende regio’s in Nederland, waaronder Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. We zijn gespecialiseerd in het buiten en aan huis trainen. Daarmee stappen we letterlijk in jouw leven om jou te helpen met afvallen, fitter worden en gezonder leven.

Klanten kiezen voor Selsa omdat ze zich niet prettig voelen in de sportschool, (reis)tijd willen besparen, of op zoek zijn naar een flexibele oplossing voor het combineren van gezinsleven, sociaal leven en carrière met een gezonde leefstijl.

We maken een persoonlijk plan in een vertrouwde omgeving. Zo helpen wij jou het resultaat niet alleen te behalen, maar ook vast te houden.

Ernesto

In februari 2019 belandde ik in het ziekenhuis met een alvleesklierontsteking. Vanaf dat moment ging het roer om. Ik maakte drastische aanpassingen in mijn leefstijl. In 2020 heb ik mij laten omscholen tot personal trainer en leefstijlcoach. Nu help ik anderen om een gezondere leefstijl op te bouwen.

personal trainer
Selma

Je lichaam is een geschenk. Dat lijkt zo’n dooddoener, maar focussen op wat je wél kunt en écht wilt is de basis voor een succesvol traject. Ik help je met het formuleren van realistische doelstellingen en stapsgewijs je eigen weg te vinden. Je leeft niet om te trainen, maar traint voor een beter leven. 

vrouwelijke personal trainer Haarlem
Dominique

Mijn specialiteit is iemand kunnen trainen zonder deze persoon helemaal te slopen, maar toch het gevoel te geven dat er hard gewerkt is. Ook begrijp ik goed wat wel en wat niet voor iemand werkt op de lange termijn. Zo kunnen mensen na afloop van het traject zelfstandig verder.

Joris

Als docent probeerde ik het beste uit elk kind te halen. Diezelfde drijfveren bewegen me nu. Ik wil heel graag het verschil maken in het leven van mijn klanten. Ik kan hun problemen niet oplossen, maar ik kan ze wel helpen hun eigen problemen op te lossen. Ik bied een steuntje in de rug.

Robert

Men vertelt mij vaak dat ik laagdrempelig ben. Dus: man of vrouw, in vorm of juist niet, volledig intact of invalide; ik kan iedereen benaderen en dingen uitéénzetten zonder overheersend of dwingend te worden. Dit alles met een flinke dosis humor en zelfspot.

Close Search