Dit zijn wij

Wij begrijpen, dat jij best weet dat je in beweging moet komen. En wij begrijpen ook dat jij hier misschien wat (opstart) problemen mee hebt. Dat de sportschool niet jouw favoriete plaats is. En dat je, naast trainen, ook wel wat hulp kunt gebruiken bij het verbeteren van je voeding, of je slaap.

Wij hebben een passie voor alles wat met leefstijl te maken heeft. En we leren je graag nieuwe gewoontes aan, in plaats van je op te zadelen met strikte geboden en richtlijnen. We kijken samen met jou, naar wat werkt voor jou. Vandaag en in de toekomst.

Trouwens: we komen naar jou toe. Dat scheelt jou weer tijd en gedoe. Want je hebt het druk genoeg.

Selma Guiking & Tim Salomons

En dit is een korte geschiedenis

  • 2009: Selma studeert af als bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit
  • 2010: Selma haalt haar eerste personal trainer diploma’s
  • 2010: Selma richt Selsa Personal Training aan Huis op
  • 2012: Er starten 3 andere trainers in de regio Amsterdam
  • 2013: Er starten trainers in Utrecht, Den Haag en Rotterdam
  • 2015: Selsa lanceert de Mamafit.club
  • 2016: Er starten trainers in Eindhoven, Arnhem en Nijmegen
  • 2017: Selsa lanceert de Selsa app (trainingsapp)
  • 2018: De enige grote groei is Selma’s buik, in oktober bevalt zij van een zoontje
  • 2019: Selsa fuseert met Tim Salomons van Studio Performance Boost, trainen kan daarom vanaf nu ook bij ons op locatie in de Jordaan
  • 2019: Er starten trainers in Groningen, Leiden en Maastricht
  • 2020: Gaat 1 van onze personal trainers met jou aan de slag?

Onze Personal Trainers

Didier Petit

Ik help graag mensen hun doelen te bereiken en zie iedere situatie als een uitdaging om iemand te kunnen helpen. Ik vind het belangrijk dat we een oplossing vinden die bij jou past. Niet persé altijd de snelste of beste manier, maar de manier die jij fijn vindt en kan volhouden.

Janneke Nap

Ik help je graag de regie over je leven krijgen. Daarbij focus ik op de lange termijn, niet op quick fixes. De basis van dit proces is inzicht krijgen in je gedrag. Ik heb mijn doel bereikt als jij hebt geleerd zelfstandig verder te gaan en de juiste keuzes kunt maken op gebied van voeding, vitaliteit en leefstijl.

Sharda Bakridi

Beweging, voeding en gezondheid zijn mijn passies. Ik geloof in: practise what you preach. Om deze reden heb ik in 1999 en 2000 deelgenomen aan fitnesswedstrijden om mijzelf mentaal en fysiek uit te dagen. Op basis van jouw leefstijl laat ik je zien waar jij winst kunt behalen.

personal trainer
Selma Guiking

Je lichaam is een geschenk. Dat lijkt zo’n dooddoener, maar focussen op wat je wél kunt en écht wilt is de basis voor een succesvol traject. Ik help je met het formuleren van realistische doelstellingen en stapsgewijs je eigen weg te vinden. Je leeft niet om te trainen, maar traint voor een beter leven. 

personal trainer Amsterdam
Dominique Soomer

Mijn specialiteit is iemand kunnen trainen zonder deze persoon helemaal te slopen, maar toch het gevoel te geven dat er hard gewerkt is. Ook begrijp ik goed wat wel en wat niet voor iemand werkt op de lange termijn. Zo kunnen mensen na afloop van het traject zelfstandig verder.

Joris Stoffels

Als docent probeerde ik het beste uit elk kind te halen. Diezelfde drijfveren bewegen me nu. Ik wil heel graag het verschil maken in het leven van mijn klanten. Ik kan hun problemen niet oplossen, maar ik kan ze wel helpen hun eigen problemen op te lossen. Ik bied een steuntje in de rug.

Robert Boetje

Men vertelt mij vaak dat ik laagdrempelig ben. Dus: man of vrouw, in vorm of juist niet, volledig intact of invalide; ik kan iedereen benaderen en dingen uitéénzetten zonder overheersend of dwingend te worden. Dit alles met een flinke dosis humor en zelfspot.

personal trainer Maura ten Hoopen
Maura ten Hoopen

Bewegen, gezonde voeding en ontspanning kunnen je leven positief veranderen, mits je het lange termijn toepast. Als je elke dag met tegenzin moet sporten en eet wat je niet lekker vindt, dan gaat dat tegenstaan en dat motiveert niet. Ik wil jou helpen een ritme te vinden waar jij je goed bij voelt.

Sven van Zijl

Ik weet hoe het is om een kantoorbaan te hebben, de hele dag binnen te zitten en te weinig te bewegen. Ik weet ook hoe het is om fanatiek te sporten, regelmatig in de buitenlucht te zijn en mijn lichaam uit te dagen. Met deze kennis wil ik jou helpen om je gezonder en fitter te voelen. 

Cally Yang

Vier jaar geleden ruilde ik mijn pak en stropdas in voor sportkleding om anderen te helpen bij het behalen van hun fitnessdoelen. Ik heb veel verschillende mensen met uiteenlopende doelen geholpen, maar allemaal hadden ze een ding gemeen: een lange termijn, duurzame aanpak.

Tamara Bakkes

Ik ben echt een coach. Iemand die vol enthousiasme en met humor steunt, motiveert en stimuleert.
Daarom werk ik voornamelijk met mensen die een drive nodig hebben om te beginnen met sporten, of vaker willen sporten dan ze nu doen.

Kevin van der Post

Ik kan aan ieder fitness-doel een steentje kan bijdragen en zou graag willen weten wat jouw doel is, zodat ik je kan helpen om dit doel stap voor stap te behalen. Na iedere training moet je het gevoel hebben dat je op een leuke manier een klein stapje in de richting van dat doel het gezet.

Marcel Buys

Ik ben gespecialiseerd in sportspecifieke kracht- en movement training en draai al 12 jaar mee in het betaalde voetbal. Een goede trainingsopbouw vind ik onontbeerlijk, niet alleen voor de topsporter of in het geval van revalidatie, maar voor iedereen die fysieke doelstellingen wil bereiken.

Maja Kordic

Ik werk vaak met beginnende sporters die een zetje in de rug nodig hebben om de juiste beslissingen te maken om gezonder en beter in hun vel te zitten. De trainingen die ik geef zijn doeltreffend, maar moeten ook leuk zijn. Ik heb een sterk inlevingsvermogen en kan goed motiveren.

Onze Staff

Jose Marchena

Sales
Projectmanager

Winni Boetje

Administratie
Financien
Onze steun en toeverlaat

personal trainer
Selma Guiking

Oprichter Selsa
Content en copywriting
Sales
Personal trainer

Tim Salomons

Mede-eigenaar
Online marketing en Sales
Verantwoordelijk voor trainers opleiding

Close Search