Dit zijn wij

Wij begrijpen, dat jij best weet dat je in beweging moet komen. En wij begrijpen ook dat jij hier misschien wat (opstart) problemen mee hebt. Dat de sportschool niet jouw favoriete plaats is. En dat je, naast trainen, ook wel wat hulp kunt gebruiken bij het verbeteren van je voeding, of je slaap.

Dit is onze passie

Wij hebben een passie voor alles wat met leefstijl te maken heeft. En we leren je graag nieuwe gewoontes aan, in plaats van je op te zadelen met strikte geboden en richtlijnen. We kijken samen met jou, naar wat werkt voor jou. Vandaag en in de toekomst.

Dit bieden we

Wij helpen je gezonder en fitter worden met behulp van persoonlijke training en coaching. En trouwens: we komen naar jou toe. Dat scheelt jou weer tijd en gedoe. Want je hebt het druk genoeg. 

En dit is een korte geschiedenis

  • 2009: Selma studeert af als bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit
  • 2010: Selma haalt haar eerste personal trainer diploma’s
  • 2010: Selma richt Selsa Personal Training aan Huis op
  • 2012: Er starten 3 andere trainers in de regio Amsterdam
  • 2013: Er starten trainers in Utrecht, Den Haag en Rotterdam
  • 2015: Selsa lanceert de Mamafit.club
  • 2016: Er starten trainers in Eindhoven, Arnhem en Nijmegen
  • 2017: Selsa lanceert de Selsa app (trainingsapp)
  • 2018: De enige grote groei is Selma’s buik, in oktober bevalt zij van een zoontje
  • 2019: Selsa fuseert met Tim Salomons van Studio Performance Boost, trainen kan daarom vanaf nu ook bij ons op locatie in de Jordaan
  • 2019: Er starten trainers in Groningen, Leiden en Maastricht
  • 2020: Gaat 1 van onze personal trainers met jou aan de slag?

Derzelas

Selsa is sinds 2019 onderdeel van Derzelas, de BV die Tim en Selma hebben opgericht om al hun bestaande activiteiten en nieuwe concepten in onder te brengen.

Derzelas was in de Thracische mythologie de god van de gezondheid en de geestelijke vitaliteit. Het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid en vitaliteit doen we via verschillende kanalen en merken.

De merken van Derzelas

  • Met Performance Boost verzorgen we strategische vitaliteitprogramma’s bij organisaties (zowel leiderschaps- als medewerkersprogramma’s)
  • Studio Performance Boost is onze private gym in de Jordaan (Amsterdam) met een aparte coachruimte, waar je niet alleen kan werken aan fysieke prestatiedoelen, maar ook aan coaching na burn-out, slaap- en stressmanagement en het doorbreken van gewoontes
  • De Mamafit Club is een online trainingsplatform voor na de bevalling
  • En met Selsa verzorgen we personal training aan huis

Uiteraard doen we dit allemaal niet slechts met zijn tweeën, maar met ons team van vitaliteitcoaches en personal trainers.

Onze Personal Trainers

personal trainer
Selma Guiking

Je lichaam is een geschenk. Dat lijkt zo’n dooddoener, maar focussen op wat je wél kunt en écht wilt is de basis voor een succesvol traject. Ik help je met het formuleren van realistische doelstellingen en stapsgewijs je eigen weg te vinden. Je leeft niet om te trainen, maar traint voor een beter leven. 

vrouwelijke personal trainer Haarlem
Dominique Soomer

Mijn specialiteit is iemand kunnen trainen zonder deze persoon helemaal te slopen, maar toch het gevoel te geven dat er hard gewerkt is. Ook begrijp ik goed wat wel en wat niet voor iemand werkt op de lange termijn. Zo kunnen mensen na afloop van het traject zelfstandig verder.

Joris Stoffels

Als docent probeerde ik het beste uit elk kind te halen. Diezelfde drijfveren bewegen me nu. Ik wil heel graag het verschil maken in het leven van mijn klanten. Ik kan hun problemen niet oplossen, maar ik kan ze wel helpen hun eigen problemen op te lossen. Ik bied een steuntje in de rug.

Robert Boetje

Men vertelt mij vaak dat ik laagdrempelig ben. Dus: man of vrouw, in vorm of juist niet, volledig intact of invalide; ik kan iedereen benaderen en dingen uitéénzetten zonder overheersend of dwingend te worden. Dit alles met een flinke dosis humor en zelfspot.

Cally Yang

Vier jaar geleden ruilde ik mijn pak en stropdas in voor sportkleding om anderen te helpen bij het behalen van hun fitnessdoelen. Ik heb veel verschillende mensen met uiteenlopende doelen geholpen, maar allemaal hadden ze een ding gemeen: een lange termijn, duurzame aanpak.

Tamara Bakkes

Ik ben echt een coach. Iemand die vol enthousiasme en met humor steunt, motiveert en stimuleert.
Daarom werk ik voornamelijk met mensen die een drive nodig hebben om te beginnen met sporten, of vaker willen sporten dan ze nu doen.

Maja Kordic

Ik werk vaak met beginnende sporters die een zetje in de rug nodig hebben om de juiste beslissingen te maken om gezonder en beter in hun vel te zitten. De trainingen die ik geef zijn doeltreffend, maar moeten ook leuk zijn. Ik heb een sterk inlevingsvermogen en kan goed motiveren.

Onze Staff

Jose Marchena

Sales
Projectmanager

Winni Boetje

Administratie
Financien
Onze steun en toeverlaat

personal trainer
Selma Guiking

Oprichter Selsa
Content en copywriting
Sales
Personal trainer

Tim Salomons

Mede-eigenaar
Online marketing en Sales
Verantwoordelijk voor trainers opleiding

Close Search