• Personal Trainer Amsterdam
  • Kalm En Positief Ingesteld
  • Gespecialiseerd In Coördinatie & Techniek
  • Hulp Bij Pijnklachten

Veel van mijn klanten zijn bij mij begonnen met veel pijntjes en liepen van blessure naar blessure. Door de juiste oefeningen te kiezen werden deze pijntjes minder en konden ze met meer zelfvertrouwen en plezier bewegen en in sommige gevallen ook weer andere sporten beoefenen zonder steeds geblesseerd te raken.

Na een bachelor in de bewegingswetenschappen kwam ik erachter dat ik geen onderzoeker wilde zijn, maar met en tussen de mensen wilde werken. Omdat ik wist dat ik wel iets met beweging wilde blijven doen besloot ik om in een sportschool te gaan werken. Na een Fit!vak opleiding ging ik eerst als instructeur aan de slag. Als snel kreeg ik de mogelijkheid om daar ook personal training naast te gaan doen en dat bleek helemaal mijn ding te zijn.

Ik word er blij van om mensen verder te helpen. Ik heb uiteenlopende klanten gehad met even uiteenlopende wensen. De een wil eenvoudig in beweging komen/blijven en heeft daar een stok achter de deur voor nodig. De ander heeft klachten en/of pijn die het bewegen in de weg zitten. Het mooiste aan dit werk is dat ik van dichtbij kan meemaken hoe mensen sterker en zelfverzekerder worden. Ik heb met iemand getraind die door pijn aan haar knie amper nog trap kon lopen. Aan het eind van het traject kon ze, zonder pijn, explosieve cardio oefeningen met sprongen uitvoeren.

Ik richt me in mijn trainingen veel op coördinatie. Niet blind aan de haal met 100 pushups, maar juist focussen op de juiste uitvoering en het aanspannen van spieren waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had. Daardoor worden alledaagse bewegingen makkelijker en werken we niet alleen aan kracht of uithoudingsvermogen, maar ook aan de houding.

Ik speel op hoog niveau Ultimate Frisbee. Een relatief onbekende sport, maar een voor mij perfecte balans van explosiviteit en uithoudingsvermogen in combinatie met teamgevoel. Ik speel bijna elke zondag frisbee, op een training, competitie of toernooi. Als ik een keer een weekend vrij heb dan ga ik graag met mijn vriendin naar de spa om even goed van alles weg te zijn en écht te ontspannen. Of ik spreek af met vrienden.

Als je het nodig hebt dat iemand tegen je schreeuwt tijdens een training ben ik niet je man. Ik ben juist heel kalm, zeer positief en geef altijd vanuit die insteek feedback. Zoek je daarentegen iemand die je helpt je doel te bereiken en je inspireert, dan wil ik er graag voor je zijn.

Close Search