• Personal Trainer Rotterdam
  • Humor en Enthousiasme
  • Mentale & Fysieke Gezondheid
  • Motiveert De Beginnende Sporter

Ik ben opgegroeid in Brielle, maar ik voel me inmiddels Rotterdammer en helemaal verbonden met deze prachtige, levendige stad waar ik enorm van ben ga houden en me helemaal thuis voel. Alweer 13 jaar ben ik werkzaam in zorg- en welzijnsland waar ik nu werk als vertrouwenspersoon. Ik realiseerde me dat in mijn huidige baan in de zorg mijn grote passie beweging onvoldoende tot uiting kwam en ik dit erg miste. Daaarom geef ik naast mijn baan sinds twee jaar personal training en outdoor groepstraining.

Ik ben echt een coach. Iemand die vol enthousiasme en met humor steunt, motiveert en stimuleert.
Daarom werk ik voornamelijk met mensen die een drive nodig hebben om te beginnen met sporten, of vaker willen sporten dan ze nu doen. Het allerleukste is dat deze mensen het enthousiasme en zelfvertrouwen krijgen om het sporten vol te houden en zelfstandig uit te gaan voeren.

Ik word zo blij als ik mensen vooruit zie gaan en dat ze zelf ervaren hoe fijn dit voelt. En dat ik hiermee een rol mag spelen in hun mentale en fysieke gezondheid. Mijn klanten vinden het juist handig dat ik energiek, streng, gedisciplineerd, betrokken ben en werk met een dosis humor en enthousiasme.

Ik ben jarenlang actief geweest bij verschillende badmintonverengingen, en draag deze fantastische explosieve sport nog een warm hart toe. Ik was zelf altijd erg fanatiek en wist het ondanks mijn onvolmaakte loop- en slagtechniek nog tot de hoofdklasse badminton te schoppen.

Mijn vrije tijd is altijd een combinatie van heerlijk lui zijn en leuke/actieve dingen doen. Dus aan de ene kant mijn verstand op nul zetten met het kijken naar nutteloze tv-programma’s en mensen kijken op het terras. En aan de andere kant actief bezig zijn met trainen, hardlopen, fietsen, wandelen. Ik ben een initatiefnemer en kan rustig zijn, maar nooit stil.

Ik ben helemaal gek van dieren en daarom sinds kort gaan paardrijden, iets wat ik al heel m’n leven wilde doen. Ik word blij van het strand, en leuke dingen doen met mijn partner en mijn vrienden. Er staat altijd wel een theater, concert, weekendje weg of vakantie gepland. Een optreden van Anouk mis ik nooit en haar muziek vormt een grote drive in mijn leven.

Close Search