• Personal Trainer Almere
  • Holistische Werkwijze
  • Ervaringsdeskundige
  • Motiverend en Empathisch

Nadat ik jarenlang op kantoor had gewerkt -met veel te weinig beweging in mijn vrije tijd- was ik het helemaal zat. Ik besloot daarom om het allemaal anders te gaan doen. Ik begon eerst met krachttraining, ging vervolgens diverse groepslessen en outdoor-trainingen volgen en besloot toen dat ik andere keuzes moest maken.

Sporten naast mijn werk hield mij in balans en gaf mij de energie die ik nodig had. Interessant! Ik begon me te verdiepen in het totaalplaatje: leefstijl, voeding en sporten en de weerslag van een gezonde leefstijl op mijn fysieke en mentale gesteldheid. Na enkele opleidingen in deze gebieden wist ik het zeker: ik wil dit gevoel en deze kennis delen met mensen die bewust de keuze maken om aan hun lichaam te werken!

Ik weet hoe het is om een kantoorbaan te hebben, de hele dag binnen te zitten en te weinig te bewegen. Ik weet ook hoe het is om fanatiek te sporten, regelmatig in de buitenlucht te zijn en mijn lichaam uit te dagen. En met deze kennis wil ik jou helpen om je gezonder en fitter te voelen en je te ondersteunen bij de doelen die jij voor ogen hebt. Dat zal niet altijd even gemakkelijk zijn, maar omdat ik ervaring heb als trainer, sporter én niet-sporter weet ik hoe ik je kan motiveren en daarmee je grenzen verleggen. Wat ik van jou vraag is passie en inzet, wat ik je terug geef is passie, inzet en de broodnodige kennis om snel goede resultaten te behalen.

Fitter, gezonder en sterker worden? Gewicht verliezen? Meer energie krijgen? Het kan allemaal! Ik geloof dat jij met genoeg motivatie en natuurlijk de juiste inzet en aansturing alles kunt bereiken wat je je ten doel stelt. Ik wil je graag helpen met een programma dat goed aansluit bij jouw doelen. Ik wil dat je voelt dat sporten geweldig is en vooral: ik wil je laten inzien dat je veel meer kunt bereiken dan je denkt!

Close Search