• Personal Trainer Alphen
  • Wegnemen Mentale Blokkades
  • Wedstrijdervaring Fitness
  • Complete Leefstijlbegeleiding

Vanaf 1993 ben ik actief in de sportbranche. Ik ben begonnen als groepsles instructrice en ging me interesseren voor het “bewust voeden” van mijzelf. Er ging een wereld voor mij open! Ik merkte hoeveel ik zelf in de hand had met betrekking tot mijn gezondheid.

Beweging, voeding en gezondheid zijn mijn passies. Ik geloof in: practise what you preach. Om deze reden heb ik in 1999 en 2000 deelgenomen aan fitnesswedstrijden om mijzelf mentaal en fysiek uit te dagen. Dit zorgde ervoor dat ik de nodige mentale blokkades moest oplossen en mijn lichaam steeds beter leerde kennen. Kort daarna ben ik mij gaan verdiepen in een op een trainingen en small group training, zodat ik ook anderen kon helpen bij het behalen van hun doelen.
In 2011 wilde ik meer uit mijn carrière halen. Na een reis naar Bali koos ik in 2012 voor zelfstandig ondernemerschap. Doen waar ik energie van krijg, wat bij me past en waar ik goed in ben. Nu werk ik als personal trainer en als coach voor samenwerkend en resultaatgericht communiceren.

Op basis van jouw leefstijl laat ik je zien waar jij winst kunt behalen. Personal training is voor mij niet alleen bezig zijn met trainen. Fysieke en mentale gezondheid naar een hoger niveau tillen én houden, dat zorgt voor de broodnodige blijvende veranderingen. Ik zet mijn vaardigheden in om mentale blokkades te vervangen door mentaal doorzettingsvermogen. Je hebt maar één lichaam en kunt deze gaandeweg niet inruilen. Als je in de spiegel kijkt en niet meer tevreden en gelukkig bent met wat je ziet, is het tijd voor verandering! Doe jezelf niet te kort, je bent tot veel meer in staat dan je ‘denkt’. Zorg jij voor die stap? Dan zorg ik voor de rest.

Close Search