personal trainer

Zolang ik me herinner ben ik beweeglijk geweest: gym was m’n favoriete vak op school en toen ik op 15 jarige leeftijd vanwege knieproblemen moest stoppen met volleybal had ik al heel snel een nieuwe liefde gevonden: dansen.

Tijdens mijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit in Rotterdam maakte ik overuren. Overdag student, ‘s avonds (dans)docente en uitvoerend danseres. Dansen bracht me over de hele wereld. En bracht me uiteindelijk bij fitness. Want de fascinatie voor beweging en wat een gezonde leefstijl doet voor je lijf nam steeds serieuzere vormen aan. Tot aan de keuze om met mijn eigen bedrijf mensen te helpen gezonder, slanker en energieker te maken.

Als danseres ken ik de strijd met ‘het lijf’. En omdat ik zelf ondernemer ben en van oorsprong niet uit de fitnessbranche kom, begrijp ik heel goed waar mijn klanten mee zitten in hun dagelijkse leven. Ik leg mensen geen onmogelijke trainingsroutines of loodzware diëten op die uiteindelijk alleen maar tijdelijk werken. Ik kruip in de huid van de drukke ondernemer, de overbelaste moeder en de gefrustreerde jojo-er.

Je lichaam is een geschenk. Dat lijkt zo’n dooddoener, maar focussen op wat je wél kunt en écht wilt is de basis voor een succesvol traject. Ik help je met het formuleren van realistische doelstellingen en stapsgewijs je eigen weg te vinden. Je leeft tenslotte niet om te trainen, maar je traint voor een beter leven.

Close Search