• Personal Trainer Almere
  • Eerlijk en Complimenteus
  • Gespecialiseerd In Duursporten
  • Focus Op Positief Zelfbeeld

Het is voor mij belangrijk dat de mensen die ik train een positief zelfbeeld krijgen. Gezond leven, goed eten en lekker bewegen helpen hier enorm bij. Ik train het liefste buiten met mijn klanten, weer of geen weer. Klanten vinden het vaak lekker om even in de buitenlucht bezig te zijn.

Ik heb mijn roots liggen in Colombia, maar ben opgegroeid in Almere. Daar woon ik nu nog steeds. Als kind deed ik al aan verschillende sporten, van tennis tot turnen, van voetbal tot paardrijden en van ballet tot wedstrijd skiën.

Op latere leeftijd interesseerde ik me voor duursporten. Door toegewijd te trainen in de sportschool, kon ik beter presteren op andere vlakken, waardoor ik steeds meer motivatie vond. Hiermee heb ik voor mij het ooit zo onmogelijke doel behaald… een marathon lopen.

Na het behalen van dit doel, wilde ik mijn passie voor hardlopen, wielrennen en mountainbiken doorontwikkelen. Ik wilde meer dan alleen maar sport beoefenen, ik wilde deze met anderen delen. Daar heb ik verschillende opleidingen voor gevolgd.

Mijn andere passie in leven is reizen. Ik ga graag naar landen waar ik nog nooit geweest ben. Besneeuwde bergtoppen met bossen en aan de voet van de berg helderblauwe meren: daar word ik intens gelukkig van. Als ik niet aan het werk ben, vind je mij, na mijn eigen training, samen met mijn gezin op pad. Van lekker shoppen, tot een wandeling door het bos… als ik maar lekker bezig ben.

Ook ben gek op alle soorten dieren en heb vrijwilligerswerk met leeuwen in Zuid-Afrika gedaan. Het goede doel waar ik altijd een kleine bijdrage aan geef is het WNF.

Ben jij op zoek naar een personal trainer die eerlijk en complimenteus is en die van alle trainingen wat leuks maakt -ook als je een keer wat minder zin hebt- dan ben ik jouw trainer!

 

Close Search