• Personal Trainer Rotterdam
  • Trainingstechniek/ Krachttraining
  • Sportmassage
  • Laagdrempelig
  • Humor en Zelfspot

De sportwereld is geen vreemde voor mij. Ik ben nu bijna zeven jaar sportmasseur, bijna vier jaar fitness instructeur en heb een half geleden jaar mijn NASM-licentie Personal Trainer gehaald. Ook heb ik ruim dertig jaar ervaring in de krachtsport.

Mijn eerste ervaring met sport was toen ik als kind begon met voetballen, op een gegeven moment kwam ik in aanraking met fitness. Dit was halverwege jaren tachtig toen fitness net opkwam. Na een aantal jaren getraind te hebben, ging ik me verdiepen in bodybuilding en powerlifting; het laatste heeft nog steeds mijn liefde en is iets wat ik nog steeds graag mag doen. Toentertijd was er nog weinig kennis over fitness, waardoor ik snel te maken kreeg met diverse blessures.

Tien jaar en een lange reeks aan diverse therapeuten verder was ik uiteindelijk in staat om mijn blessures, maar ook de oorzaken ervan te achterhalen én op te lossen. Mijn opleiding tot sportmasseur heeft me daar erg mee geholpen, want je leert om te kijken, analyseren én behandelen. Op deze manier ontstond mijn wens om personal trainer te worden.

Ik sta bekend als iemand die vanuit recente kennis en veel ervaring meteen fouten in trainingstechniek, beweging en houding ziet, maar dit ook op een simpele manier kan aangeven en corrigeren. Men vertelt mij vaak dat ik laagdrempelig ben. Dus: man of vrouw, in vorm of juist niet, volledig intact of invalide; ik kan iedereen benaderen en dingen uitéénzetten zonder overheersend of dwingend te worden. Dit alles met een flinke dosis humor en zelfspot. Ook vind ik het geweldig om mensen over een drempel te laten gaan en te laten inzien dat alles mogelijk is met de nodige motivatie. Want wanneer je erin gelooft is alles mogelijk, en ik kan je daarmee helpen.

Close Search