• Personal Trainer Utrecht
  • Eerlijk & Persoonlijk
  • Luisterend Oor
  • Oplossingsgericht

Veel mensen hebben dezelfde doelstelling, maar de weg er naartoe kan voor iedereen anders zijn. Vaak hoor ik “maar bij hem of haar werkte het wel”. Dat is leuk, maar leid jij hetzelfde leven? Uitpluizen wat werkt voor jou, daar draait het bij mij om!

Voordat ik een hockey blessure kreeg trainde ik jarenlang onder begeleiding van een Personal Trainer. Ik pakte de oefeningen snel op en werd hierdoor ook beter in hockey en golf. Toen ik geblesseerd raakte kon ik een tijd niets doen, maar na verloop van tijd overtuigde mijn trainer mij ervan dat trainen helpt bij het herstel. En dat klopte. In die periode van mijn leven wist ik niet goed wat ik wilde doen qua werk. Mijn personal trainer spoorde me, gezien mijn affiniteit met sport, aan om zelf personal trainer te worden.

Iedere persoon is uniek. Ik sta voor persoonlijke benadering en ben in mijn informatie heel eerlijk. Als ik weet dat iets niet werkt, dan probeer ik dat zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Samen met jou ga ik op zoek naar een oplossing die wel werkt.

Ik vind het heel belangrijk dat mijn cliënten een goed gevoel hebben na een training. Niet alles lukt in één keer, maar stap voor stap komen we er wel. Ook goed luisteren, zonder mening of vooringenomenheid, vind ik belangrijk. Soms is dat het enige wat iemand nodig heeft om dichter bij een oplossing te komen voor zijn/haar probleem.

Behalve als personal trainer, ben ik ook actief als hockeycoach van een dames team bij Kampong.

Ik hou van koffie, golfen, mensen kijken in de stad en ben dol op honden. Ik heb zelf twee puppy’s. Op Curacao heb ik kennis gemaakt met Rescuepaws. Zij zetten zich in voor verwaarloosde honden die daar op straat leven of op straat gezet zijn. Een top organisatie! Wij doneren dan ook elke maand een klein bedrag voor de hondjes!

Ik draai niet om de dingen heen en mijn cliënten weten dat ook. Dit zorgt voor een eerlijke relatie. Tijdens mijn sessies mag er gelachen worden maar uiteraard laat ik je ook wat doen! Ik hou van goede en slechte verhalen, zelf heb ik er ook genoeg… Dus wil jij op een échte persoonlijke manier geholpen worden? Hier ben ik!

Close Search