personal trainer Maura ten Hoopen
  • Personal Trainer Utrecht
  • Plezier In Bewegen
  • Fysiotherapie/Revalidatie
  • Vegetarisch/Veganistisch
  • Ontspanning/Balans

Sport werd mij met de paplepel ingegoten. Ik heb dan ook veel verschillende sporten uitgeprobeerd, al vond ik in de ene meer plezier dan in de ander. Plezier hebben in wat je doet is voor mij de sleutel tot succes!

Bewegen, gezonde voeding en ontspanning kunnen je leven positief veranderen, mits je het lange termijn toepast. Als je elke dag met tegenzin moet sporten en eet wat je niet lekker vindt, dan gaat dat tegenstaan en dat motiveert niet. Ik wil jou helpen een ritme te vinden waar jij je goed bij voelt.

Sinds ik fysiotherapie studeer zie ik in de sportschool waar ik werk veel sporters die vaak niet weten wat nou wel veilig bewegen is en wat niet. Ik kan me goed voorstellen dat met alle informatie op internet verwarring ontstaat en daarin kan ik als personal trainer duidelijkheid scheppen. Naast goed trainen en gezonde keuzes maken in voeding, is ontspanning minstens zo belangrijk. Ik besteed daarom ook aandacht aan wat jouw manier van ontspannen is. Opstapelende stress kan het behalen van je doelen in de weg zitten. Samen kunnen wij daar verandering in aanbrengen, zodat jij vol energie je doelen kunt behalen!

Hiervoor heb ik heb lange tijd in de thuiszorg gewerkt en dat heeft me echt geraakt. Veel ouderen zijn erg eenzaam en worden niet altijd met liefde behandeld. Soms ga ik nog even bij iemand langs om een kopje koffie te drinken. Voor hen betekent het veel en ik luister graag naar hun unieke verhalen.

In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Voordat ik fysiotherapie studeerde deed ik een muziekopleiding in Utrecht. Ik ben uiteindelijk afgestudeerd als muziek producer & DJ. Als ik nu even tijd voor mezelf heb, vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn en nieuwe nummers te maken.

Close Search