• Personal Trainer Utrecht
  • Sportspecifiek Trainen
  • Revalidatie/Fysiotherapie
  • Zelfvertrouwen Opbouwen
  • Doelgericht Maar Empathisch

Tijdens mijn jeugd heb ik altijd veel sporten beoefend, waaronder zwemmen, voetbal, tennis en kickboksen en karate. Ondanks dat sport mijn passie was, koos ik voor een opleiding in de automatisering. Dat bleek al snel een verkeerde keuze! Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus via een omweg belandde ik alsnog weer in de sport.

Terwijl ik de opleidingen Sporttherapie en Revalidatie- Kracht- en Loopscholing voor betaald voetbal ondernemingen deed, kon ik ook meteen aan de slag bij de jongste betaald voetbal onderneming in Nederland: FC Omniworld (nu Almere City). Na mijn opleidingen bleef ik daar werken als herstel- en krachttrainer.

Ik ben gespecialiseerd in sportspecifieke kracht- en movement training en draai al 12 jaar mee in het betaalde voetbal. Spelers als Mohammed Attaibi (Captain NL Futsal), Ousama Assaidi (SC Heerenveen/Liverpool FC/ FC Twente), Damian van Bruggen (Ajax/PSV), Ronald Koeman Jr. (FC Oss) en Joël Drommel (FC Twente) heb ik in verschillende fasen van hun carrière getraind. Daarnaast ben ik langere tijd verbonden geweest aan Almere City FC en afgelopen seizoen was ik Hoofd Fysieke Ontwikkeling bij Anorthosis Famagusta FC te Cyprus.

Een goede trainingsopbouw vind ik onontbeerlijk, niet alleen voor de topsporter of in het geval van revalidatie, maar voor iedereen die fysieke doelstellingen wil bereiken. Want met een goede aanpak kan je in iedere training een stap voorwaarts zetten. Omdat dit je zelfvertrouwen en je motivatie vergroot, kan je hiermee weer de basis leggen voor je verdere ontwikkeling. Als je je na iedere training voldaan en tevreden voelt ga je sporten associëren met vooruitgang. En daarmee met vertrouwen in je eigen kunnen.

Ik begeleid je met zachte hand als dat kan, maar met de zweep erbij indien nodig. Zolang we je doelstellingen maar behalen.

Close Search