• Personal Trainer Rotterdam
  • Sterk Inlevingsvermogen
  • Patronen Doorbreken
  • Goed In Motiveren
  • Effectieve & Plezierige Trainingen

Ik ben geboren in Kroatië ben op mijn 18e naar Nederland gekomen. Vakanties aan de Kroatische kust vind ik heerlijk, maar ‘Home is where the heart is’ zeggen ze. In mijn geval is dat Rotterdam.

Sporten heb ik altijd gedaan, maar pas vanaf het moment dat ik bootcamp-trainingen ontdekte begon ik het sporten echt leuk te vinden. Voorheen werkte ik van 09.00 tot 17.00 op kantoor, maar hierin miste ik altijd een bepaalde uitdaging en voldoening. Dus toen mijn vriend zijn eigen sportonderneming begon raakte ik daar al gauw bij betrokken. Twee jaar geleden zegde ik mijn kantoorbaan op om mezelf als bootcamp trainer te ontwikkelen. Daarnaast begon ik met het geven van HITT en small group trainingen. Ik kan wel zeggen dat ik ‘per toeval’ mijn grote passie heb ontdekt en ik vind het geweldig dat het nu ook mijn werk is.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Omdat mijn familie in het buitenland woont, plan ik meestal een lang weekend met mijn vriend of mijn zussen. Dan gaan we samen nieuwe steden of plekken ontdekken. In de zomer breng ik veel tijd buiten door: een bos- of strandwandeling op zondagmiddag of een terrasje pakken met vriendinnen. Soms zit er ook een lazy Sunday bij, heerlijk met mijn katten op de bank. Ik ben gek op dieren en zou veel meer mee willen doen. Op dit moment blijft dat bij het steunen van WNF en verschillende stichtingen die dieren helpen.

Ik werk vaak met beginnende sporters die een zetje in de rug nodig hebben om de juiste beslissingen te maken om gezonder en beter in hun vel te zitten. De trainingen die ik geef zijn doeltreffend, maar moeten ook leuk zijn. Want alleen als je plezier hebt in wat je doet, zal je resultaten op lange termijn boeken.

Ik heb een sterk inlevingsvermogen en kan goed motiveren. Daarbij kijk ik naar wat jouw obstakels zijn en help ik je om jouw patronen te doorbreken. Ik ben streng als het nodig is, maar er is veel ruimte voor humor en plezier.

Als je gemotiveerd bent om er echt voor te gaan en je bent op zoek naar een betrokken coach die jou begeleidt in dat traject ben ik diegene die je zoekt.

Close Search