• Personal Trainer Amsterdam
  • Ervaringsdeskundige Overgewicht
  • Blessures/Medische Fitness
  • Voedingsconsulent

Op jonge leeftijd had ik zelf last van overgewicht. Omdat ik zeer gemotiveerd was zeer om daar vanaf te komen, ging ik op onderzoek uit. Ik wilde weten wat goed voor me was en wat niet. Ik kwam van mijn overgewicht af en merkte hoe goed je je kunt voelen als je gezond eet en voldoende beweegt.

Deze kennis – en mijn eigen ervaringen- wilde ik graag gebruiken om andere mensen te helpen fitter, slanker en gezonder te worden. Mede hierom heb ik ervoor gekozen om naar het CIOS te gaan en specialiseerde me tijdens mijn opleiding in o.a. fitnesstrainingen. Tijdens mijn stages en na het afronden van mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in diverse sportscholen.

Het is voor mij belangrijk om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het verbeteren van hun leefstijl. Daarom heb ik na mijn opleiding aan het CIOS aanvullende modules gevolgd, zoals medische fitness (om mensen met blessures of andere fysieke klachten ook te kunnen helpen) en voedingsconsulent (om gerichte voedingsadviezen te kunnen geven). Ook heb ik me verder verdiept in het personal training vak, dat nu eenmaal verder gaat dan training geven.

Ik ben er van overtuigd dat ik aan ieder fitness-doel een steentje kan bijdragen. Ik zou graag willen weten wat jouw doel is en je helpen om dit doel stap voor stap te behalen. Na iedere training moet je het gevoel hebben dat je op een leuke, inspannende manier een klein stapje in de richting van dat doel het gezet. Zodat je niet alleen een goed gevoel hebt over het feit dat je traint, maar ook tevreden kunt zijn met het resultaat van de training.

Close Search