• Personal Trainer Haarlem
  • Opbouwen Gezonde Leefstijl
  • Looptraining
  • Betrokken en Empathisch

Ik ben opgegroeid in Zwanenburg, maar de middelbare school zat in Haarlem. 6 jaar lang fietste ik heen en weer. Haarlem had mijn hart toen al gestolen, al wist ik dat zelf nog niet. Momenteel woon ik samen met mijn vriendin in Haarlem.

Mijn achtergrond ligt in het basisonderwijs. 6.5 jaar heb ik gewerkt als leerkracht primair onderwijs. Dit vond ik erg leuk, maar ik miste iets. Na een periode van ziekte besloot ik om mezelf om te scholen. Al jaren leek het me geweldig om mensen te helpen met een gezondere leefstijl. Daarom volgde ik eerst de opleiding Fit!vak Fitnesstrainer A voor de belangrijke basis, daarna doormet NASM C-PT, om mensen op een verantwoorde manier te begeleiden. Om ook in de breedte verder te kunnen heb ik de opleiding tot looptrainer 3 gevolgd.

Als docent probeerde ik het beste uit elk kind te halen. Soms was dat op leergebied, soms op sociaal gebied. Diezelfde drijfveren bewegen me nu. Ik wil heel graag het verschil maken in het leven van mijn klanten. Ik kan hun problemen niet oplossen, maar ik kan ze wel helpen hun eigen problemen op te lossen. Ik bied een steuntje in de rug, wat extra motivatie en de juiste handvatten om verder te komen.

Ik vind het prachtig om te zien als klanten de vertaalslag weten te maken naar zichzelf, als klanten ‘ineens’ zelf ook gaan sporten/ bewegen. Dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait! Ik geef ze de handvatten, zij passen het toe/ implementeren het in hun leven.

Als ik niet werk ben ik alsnog vaak bezig, soms lekker weg met de racefiets of mountainbike, soms een stukje met de motor. Even rust en stilte. Sinds een jaar heb ik een dochtertje. Ik vind het zo ontzettend mooi om te zien hoe ze ontwikkelt. Je ziet hoe ze leert, hoe ze dingen kopieert en hoe het lichaam (m.n. spieren) werkt. Als echt trotse papa vertel ik het liefst over haar (doen en laten). Daarnaast wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de samenleving. Daarom loop ik elk jaar voor het KWF- kankerfonds tijdens de collecteweek.

Close Search