• Personal Trainer Den Haag
  • Trainen Na Zwangerschap
  • Focus Op Gedragsverandering
  • Complete Leefstijlbegeleiding

Ik ben erg geïnteresseerd in vitaliteit. Het complete plaatje van gedrag, gewoontes en de invloed van onze omgeving hierop. Ik help je graag de regie over je leven krijgen, zodat jij de dingen kunt doen die jij wil!

Ik begon met fitness toen ik op mezelf ging wonen in de stad. Hierdoor hoefde ik niet meer elke dag 20 km te fietsen, dus zocht ik naar een alternatief. Ik had geen idee wat ik moest doen, maar de groepslessen waren leuk. Toen een instructeur vroeg ik les zou willen geven was de stap snel gemaakt.

Al snel zag ik dat het geven van groepslessen niet genoeg was om mensen echt te kunnen helpen. In 2016 heb ik daarom de opleiding Personal Trainer Pro/Vitaliteitscoach bij Chivo gedaan. Hiernaast volg ik regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op gebied van leefstijl, vitaliteit en fitness. Onlangs heb ik de cursus Postnataal Fitness en Herstel gevolgd bij Sterkher.

Je kunt mij omschrijven empathisch, oprecht geïnteresseerd, oplossingsgericht en technisch (op het gebied van trainen). Ik ben geen drill instructor en niet degene die je nodig hebt als je op zoek bent naar de quick fix. Als ik met je aan het werk ga, beginnen we bij het in kaart brengen van je gedrag. Daarbij is bewustwording de eerste stap. Ik heb mijn doel bereikt als jij hebt geleerd zelfstandig verder te gaan en de juiste keuzes kunt maken op gebied van voeding, vitaliteit en leefstijl.

In mijn vrije tijd slaap ik graag uit, lees ik een boek of rommel ik wat in huis. Maar ik ga ook graag op pad met vrienden (in de zomer naar het strand en festivals), hardlopen in het bos of kamperen.

Close Search