• Personal Trainer Amsterdam
  • Overbrengen Passie Voor Sport
  • Opgeven Is Geen Optie
  • Enthousiast

Ik heb tot mijn 22e betaald voetbal gespeeld bij FC Utrecht. Ik ben een echte sportliefhebber er draag de passie voor sport graag aan anderen over. Sporten is leuk en ik wil graag dat jij dat ook zo ervaart, door mijn trainingen leuk en uitdagend te maken.

Mijn opleiding in de sport begon toen ik 12 was. Bij de jeugd academie van FC Utrecht was ik iedere dag bezig met mijn lichaam: goed trainen, goed eten en voldoende rust nemen. Mede door mijn eigen praktijkervaring raakte ik ook geïnteresseerd in de theorie. Op mijn 20e heb ik daarom de opleidingen voor Fitness Trainer gevolgd en succesvol afgesloten. Sinds 2015 ben ik actief als Bootcamp instructeur en personal trainer.

Ik begeleid veel verschillende mensen. Zo heb ik iemand met obesitas geholpen om 25 kilo af te vallen. Dit resultaat hebben we behaald door structuur aan te brengen in zowel haar eet-al beweeggewoontes. We hebben een compleet nieuwe leefstijl opgebouwd. Daarnaast begeleid ik ook topsporters die sneller en krachtiger willen worden. Maar ook gewoon mensen die het leuk vinden om door mij als trainer te worden uitgedaagd en het prettig(er) vinden om samen te trainen.

In mijn vrije tijd sport ik zelf graag en spendeer ik tijd met mijn vriendin en mijn dochtertje. Omdat ik doordeweeks zo druk ben, is zondag gereserveerd voor quality time met mijn gezin. Dat kan betekenen dat we samen de stad in gaan, maar ook gewoon lui thuis op de bank hangen vind ik heerlijk.

Kortom: ik ben een sporter in hart en nieren. Mijn enthousiasme voor sport kan mensen afschrikken, maar als jij op zoek bent naar een gedreven trainer met passie voor sport en bewegen, dan ben ik de juiste match voor jou.

Close Search