vrouwelijke personal trainer Haarlem
  • Personal Trainer Haarlem
  • Pittig Trainen Zonder Slopen
  • 100% Commitment = 100% Resultaat
  • Lange Termijn Visie

Vrouwelijke personal trainer Haarlem: Dominique

Ik ben geboren en getogen in het huis in Haarlem waar mijn ouders nu nog steeds wonen. In mijn tienerjaren speelde ik hockey en was ik op zoek naar iets waarmee ik mijn conditie en kracht kon trainen tijdens de winterstop. Het werd de lokale sportschool, samen met mijn moeder. In het begin beperkte in me tot cardio-training, maar langzaam begon ik mij steeds meer richting de krachtmachines te verplaatsen.

Toen ik krachttraining beter begin te begrijpen en sterker werd op zowel conditioneel- en krachtgebied kreeg ik de smaak te pakken. ook op het hockeyveld had dit voordelen: ik sloeg zuiverder, het kostte minder kracht en ik hield meer energie over om kort achter elkaar sprintjes te trekken. Fitness werkt! Dit triggerde mij zo sterk dat ik een verkorte opleidingen volgde, zodat ik er zo snel mogelijk mijn werk van kon maken.

Mijn specialiteit, en eigenlijk ook mijn talent, is iemand kunnen trainen zonder deze persoon helemaal te slopen, maar toch het gevoel te geven dat er hard gewerkt is. Ook begrijp ik goed wat wel en wat niet voor iemand werkt op de lange termijn. Dat is belangrijk, omdat mensen dan na afloop van het traject zelfstandig verder kunnen. Mijn klanten, veelal vrouwen, hebben verschillende persoonlijkheden en leefstijl situaties, maar een ding hebben ze gemeen: ze willen zich allemaal tevreden voelen over hun lichaam en een energiek leven hebben. Ik zoek daar de juiste methode bij.

Ik kan zeggen dat ik van mijn werk hou en daar ben ik heel gelukkig om. Als personal trainer ben ik een coach, een motivator, een vertrouwenspersoon, een gossip girl en soms zelfs een therapeut. Dat ik als trainer en coach mag helpen om de klant zijn of haar doelen te mogen bereiken, waardoor hij of zij zich gelukkiger en energieker voelt, geeft mij de motivatie en kick om door te gaan met wat ik nu doe. Bij mij geldt, 100% commitment = 100% resultaat. Mijn commitment heb je. Ben je bereid om de jouwe aan mij te geven? Dan zijn wij een match voor jouw doelstellingen.

Wil je een intake met Dominique? Vraag deze vandaag nog aan.

Close Search