• Personal Trainer Den Haag
  • Gepassioneerd Over Trainen
  • Focus Op Wat Past Bij Jou
  • Sociaal En Oprecht

Vanaf dat ik jong was merkte ik dat ik het heel leuk vond om anderen gelukkig te maken. Ik help graag mensen hun doelen te bereiken, werk graag met iemand samen en zie iedere situatie als een uitdaging om iemand te kunnen helpen.

Toen ik zelf begon met trainen, leidde dit ertoe dat ik anderen ook ging adviseren op het gebied van trainen en leefstijl. Dit vond ik extra leuk, omdat met grip op leefstijl een leven vaak een stuk gelukkiger kan worden geleid. Ik ben in deze richting gaan studeren en al tijdens mijn studie veel werkervaring opgedaan. De resultaten gaven mij een ontzettend voldaan gevoel.

Ik ben opgegroeid in Heerlen. Je kunt mij omschrijven als een sociaal en oprecht persoon. Ik voel mensen om mij heen goed aan en weet daardoor vaak wat men echt wil en kan volhouden. Zo kan ik mij makkelijk afstemmen op de persoon die ik voor me heb. Ik vind het belangrijk dat we een oplossing vinden die bij jou past. Niet persé altijd de snelste of beste manier, maar de manier die jij fijn vindt en kan volhouden.

Zelf ben ik erg gepassioneerd over trainen. Ik train zelf veel en probeer vele nieuwe trainingsmethodieken en oefeningen graag eerst zelf uit. Hiervoor duik ik soms uren de literatuur in om geïnspireerd te raken en mijzelf te ontwikkelen. Trainen geeft mij kracht, energie en doorzettingsvermogen.

Als ik niet train doe ik graag iets creatiefs, zoals schrijven of dingen maken. Verder heb ik graag mensen om mij heen en ben ik dus vaak bij vrienden te vinden.

Close Search