• Personal Trainer Utrecht
  • Duurzaam Resultaat
  • Fanatieke Hardloper
  • Ervaringsdeskundige Hernia

Twaalf jaar geleden ben ik geopereerd aan een hernia en kreeg ik te horen dat ik nooit meer met dezelfde intensiteit zou kunnen trainen als voor de operatie. De liefde voor het hardlopen was echter zo groot dat ik vastbesloten was om hier mee door te gaan. 

Ik ontdekte al snel dat ik niet alleen mijn oude niveau weer kon oppakken, maar dat er nog veel meer uit te halen was. Voor mij was dit het bewijs dat fitter en gezonder worden niet afhankelijk hoeft te zijn van je huidige situatie.

Vier jaar geleden ruilde ik mijn pak en stropdas in voor sportkleding om anderen te helpen bij het opstellen en behalen van hun fitnessdoelen. Ik hou van mijn werk en het geeft me enorm veel energie om mijn klanten te motiveren en hun resultaten te zien behalen.

Er zijn geen “quick fixes” in het leven – vooral niet als het gaat om je gezondheid. De trainingen die ik in de afgelopen jaren heb gegeven waren gebaseerd op verschillende doelstellingen: spieropbouw, gewichtsverlies, het verbeteren van looptijden of het op de rails krijgen van de conditie na een zwangerschap. Maar allemaal hadden ze een ding gemeen: een lange termijn, duurzame aanpak.

Ik ben een fanatieke hardloper met diverse medailles op zak en ik loop vaak voor Run4schools, een goed doel dat sportactiviteiten organiseert voor kinderen in onderontwikkelde gemeenschappen in Zuid-Afrika. Als ik niet aan het lopen ben in en rond mijn woonplaats Amsterdam geniet ik van een middag met vrienden of mijn gezin.

Close Search