• Personal Trainer Utrecht
  • Nuchter Met Humor
  • Fysiek & Mentaal Veranderen
  • Leefstijl Coaching

Mensen fysiek en mentaal zien veranderen geeft mij een enorme boost. En mijn kennis over bewegen, voeding en leefstijl draag ik met veel liefde over op anderen.

Ik ben in 2011 ingestroomd in de fitness wereld. Ik ben gestart als fitnesscoach en groepsles instructeur. Vanuit hier heb ik mezelf doorontwikkeld in de verschillende facetten die bij een personal trainer horen. In juli 2019 heb ik besloten als freelance personal trainer aan de slag te gaan.

Ik vind het maken van de juiste keuzes een fascinerend onderdeel van veranderen en help mijn klanten daar graag bij. Vaak is de oplossing simpeler dan je denkt. Ik vind het belangrijk dat de verandering niet alleen fysiek, maar ook mentaal is. Mensen zien veranderen en de dankbaarheid die ze tonen voor mijn hulp daarbij, is mijn grootste drijfveer als trainer.

Ik ben geboren in Weesp, heb een tijd in Amsterdam gewoond, maar woon sinds kort samen met mijn vriendin in Breukelen. Als ik niet aan het werk ben, wandel ik graag met mijn hond Jip. Verder speel ik voetbal, en ontspan ik graag met vrienden of een avondje Netflix.

Ben jij op zoek naar een nuchtere trainer met droge humor, die je fysiek en mentaal kan helpen veranderen? Dan ben ik jouw match.

Close Search