Welkom bij Selsa! Je bent op zoek naar een personal trainer in Amsterdam

Wij kunnen je helpen. Selsa heeft bijna 14 jaar ervaring met het verzorgen van personal training aan huis en op locatie.

Geldt dit voor jou?

 • We wil afvallen, fitter en sterker worden, of simpelweg gezonder leven
 • Je hebt een stok achter de deur nodig
 • Je wil tips en coaching voor het verbeteren van je leefstijl
 • Je zoekt een trainer die je steunt en motiveert
 • Je hebt weinig tijd om zelf naar een sportschool te gaan
 • Je wil een trainingsroutine opbouwen, zodat je zelfstandig verder kan
 • En je vindt het belangrijk dat je de kans krijgt om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken, voordat je een traject start

Vraag dan vandaag een intake aan. Binnen 24 uur hoor je wat Selsa voor jou kan betekenen.


 • Eventuele vragen of opmerkingen kan je hier plaatsen

Personal Trainer Amsterdam

Personal Training aan Huis: regio Amsterdam

Waar in Amsterdam zit Selsa?

Selsa verzorgt personal training aan huis. Dat betekent dat we in de gehele regio groot-Amsterdam actief zijn. Naast Amsterdam zijn dit bijvoorbeeld de steden Monnickendam, Amstelveen en Purmerend. Afhankelijk van jouw wensen komen we naar je huis, je werk of een buitenlocatie (zoals het Amsterdamse bos). 

Wie zit er achter Selsa?

Selsa is in 2009 opgericht door Selma Guiking en actief in verschillende regio’s in Nederland.

Ons team bestaat uit trainers met ieder hun eigen kwaliteiten. Wij gaan altijd op zoek naar de beste match. Dat doen we door jouw wensen en verwachtingen eerst (telefonisch) in kaart te brengen. Daarna volgt een gratis en vrijblijvend intake gesprek met de trainer bij jou thuis. Pas als je 100% overtuigd bent van onze waarde, ga je aan de slag.

Wil je weten hoe anderen over ons denken? Bekijk dan de reviews van onze klanten.

Waarom een personal trainer aan huis?

Behoor jij tot de 72% van de mensen die wel lid is bij een sportschool, maar niet gaat? Of merk je dat je geen resultaat behaalt, ondanks dat je hard werkt voor je resultaten? Dan kan een personal trainer je helpen. En je hoeft de deur er niet voor uit!

Als jij je niet op je gemak voelt in de sportschool, of geen plezier beleeft aan de sportschool, is het tijd voor een andere aanpak. Met een personal trainer aan huis leer je hoe je kan sporten op jouw manier. Of je nu graag buiten in de frisse lucht traint, of wil weten hoe je een effectieve 15 minuten workout naast je bureau kan doen.

Wat kan ik van mijn personal trainer verwachten?

Je Selsa personal trainer doet meer dan met je trainen: hij of zij is je stok achter de deur, je voedingscoach en een maatje die helpt om gemotiveerd te blijven. Hij/zij is discreet en helpt je ook tussen de trainingen door met eventuele vragen. 

Wat is onze werkwijze

Afhankelijk van jouw doel en je wensen zoeken wij de personal trainer die het beste bij jouw wensen past. Dit zijn de stappen:

 1. Vraag een gratis intake aan via het formulier op deze pagina
 2. Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op om je wensen in kaart te brengen en uit te leggen wat wij voor jou kunnen doen
 3. We plannen een gratis intake met de trainer die het beste past bij jouw doel en wensen
 4. Klikt het? Dan kan je direct met jouw doel aan de slag.

Wat voor pakketten biedt Selsa aan?

Je kan kiezen uit een pakket van 12, 24 of 48 sessies. We werken altijd met pakketten, omdat ieder doel (sterker worden, fitter worden, afvallen, je techniek verbeteren, et cetera) tijd kost om te behalen.

Hoe groter je pakket, hoe minder je betaalt per sessie. Onze tarieven variëren van 69,50 tot 84,50 per sessie (inclusief 21% BTW). Voor zakelijke klanten is coaching soms aftrekbaar. 

Wil je een losse training cadeau doen? App of bel dan even naar Selma: 0641366798. 

Personal trainer Amsterdam: het resultaat

Het beste resultaat boek je als je een fijne en open relatie met je personal trainer hebt. Wij zijn er niet om je te veroordelen, maar om je te helpen bij het overkomen van de obstakels die tussen jou en je doel in staan. 

Wat je resultaat is hangt af van verschillende factoren, waaronder je doel, hoe vaak je traint en andere leefstijl factoren, zoals slaap en voeding. 

Tijdens de intake vragen we zorgvuldig uit wat jouw behoeftes zijn. Gebaseerd op deze informatie helpen we je stap voor stap naar jouw doel.

Digitale ondersteuning met onze apps

Als je een Selsa traject afsluit, krijg je ook toegang tot onze voedings-en trainingsapp. Hierin kan je jouw voeding bijhouden, persoonlijke voedingsplannen volgen, trainingen loggen en je resultaten bijhouden.

Past Selsa bij jou?

 • Ben je klaar om je leven in positieve zin te veranderen?
 • Heb je geen tijd (of zin) om naar de sportschool te gaan?
 • Lijkt het je comfortabel om een personal trainer te hebben die in Amsterdam aan huis komt?
 • Woon je in Amsterdam of vlak daarbuiten?
 • Heb je een woon- of buitenruimte waar je een aantal stappen loopruimte hebt?
 • En sluit onze holistische aanpak aan op jouw wensen?

Dan gaan wij graag met je aan de slag. Vraag dan nu kosteloos en vrijblijvend een intake aan en wij vertellen je meer over de mogelijkheden.

Close Search