Dit kunnen wij voor jou doen

  • Wij komen naar jou toe! Dat bespaart je kostbare tijd.
  • We zijn je stok achter de deur en zorgen voor consistentie. 
  • Wij maken een persoonlijk plan, afgestemd op jouw doelen. 
  • We helpen je met een eetpatroon dat je kan volhouden.
  • Je trainer is er voor je. Je kunt ons appen, mailen en bellen.
  • Met onze apps heb je 24/7 een digitale coach in je zak.
  • Je hoeft niets aan te schaffen en geen abonnement af te sluiten bij de sportschool. Wij hebben alles wat jij nodig hebt.

Vraag vrijblijvend een intake aan

  • Eventuele vragen of opmerkingen kan je hier plaatsen

Te Druk Om Te Sporten?

Je weet dat het belangrijk is om te bewegen. Maar als je de spaarzame uren van de dag hebt gevuld met verplichtingen, blijft er geen tijd of energie meer over om te sporten. Herkenbaar? Veel van onze klanten combineren een veeleisende functie met een druk gezins- en sociaal leven. Heb je het gevoel ‘geleefd te worden’ en hou je nauwelijks tijd over voor jezelf, laat staan de sportschool? Laat ons naar jou toe komen. Op een tijdstip dat jou uitkomt.

Zelf heb ik een drukke baan. Voor mij was het dus ideaal dat er iemand bij mij aan huis kwam. Van hangerig en lusteloos heb ik mijzelf weer teruggevonden.

– Simone Delemarre

Een Stok Achter De Deur

Als tijd en energie schaars zijn, krijgen belangrijke, maar niet urgente dingen in je leven vaak te weinig prioriteit. Je weet wel dat sporten de kwaliteit van je leven verbetert, maar vandaag komt het gewoon even niet uit. Je hoeft je nergens voor te schamen als het op eigen kracht niet lukt. Je bevindt je in het uitstekende gezelschap van veel topmanagers, artiesten en ondernemers. Wij zijn hun stok achter de deur. En dat kunnen we ook voor jou zijn.

Wat mij erg heeft geholpen is dat Joris daadwerkelijk voor de deur staat. Ik kan er niet zomaar onderuit, wat voor mij stimulerend werkt.

– Mariette van de Lande

Een Persoonlijk Plan

Heb je soms geen idee waar je mee bezig bent? Welke training past bij jouw doelstelling en jouw lichaam? Hoe je omgaat met blessures en andere pijn(tjes)? En wat je kan doen om de gevolgen van een zittend beroep tegen te gaan? Wij hebben de antwoorden en zorgen voor een plan op maat. We werken gestructureerd toe naar jouw doel(en) en kunnen omgaan met beperkingen als blessures. Zo weet je zeker dat je jouw spaarzame tijd zo effectief mogelijk inzet.

Door de specifieke begeleiding weet ik wat ik moet doen en het werkt. Ik word slanker en sterker

– Annet Schaap

In Welke Regio's Zijn We Actief

Wij verzorgen personal training aan huis in verschillende regio’s in Nederland, waaronder: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Maastricht, Almere en Amstelveen. Een lijst van al onze locaties vind je hier.

Waar Trainen We

Bij je thuis, in de tuin, buiten in het park, op je werk of ergens anders. Jij bepaalt waar je wil trainen, wij komen daar met alle benodigde materialen naartoe. Wil je liever in onze privé gym in Amsterdam trainen, dan kan dat uiteraard ook.

Met Welke Doelen Helpen We

Alle leefstijl gerelateerde doelen, zoals afvallen, fitter worden en gezonder leven. Maar ook als je meer prestatie gerichte doelen hebt, zoals voorbereiden op een marathon, of weer op de rit geholpen moet worden na een operatie of blessure.

Vertel Mij Meer!

Meer weten? Vraag een gratis en vrijblijvende intake aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gratis Intake Aanvragen

31

Trainers

491

Klanten geholpen

11784

Sessies gegeven

13

Steden werkzaam

Close Search